HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Katolikus papok pedofil/megrontásos esetei Magyarországon

2010.09.20. 18:48 adótfizető

Több országban már igazságot szolgáltattak a sértetteknek, de Magyarország még itt is kivétel. Tabuk, komoly hatalmi ambíciók gátolják, hogy az igazság kiderüljön.

Kedves Olvasók!

Ha Önök sértettek voltak ilyen visszaélések során, akkor írják ezt meg ide név nélkül, hogy lássuk mekkora számú esetről van szó.

1 esetről én is olvastam, amit érdemes lenne megnézni:

Horváth Pista (zenész) 1998-ban hunyt el, elmondása szerint "szülőfalujának környékén egy pap rontotta meg."

Ezernyi eset lehet. Az igazság mindenkinek jár. Ezt azt is jelenti, hogy az amerikai esetekhez hasonlóan itt is összességében milliárdos nagyságrendű kártérítést kell majd kifizetni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr422310569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása