HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Pali nyilatkozata

2010.10.30. 14:18 adótfizető

Megszólalt az elnök úr is, de nem sikerült fényesre.

A megszólalásából kiderül ugyanis, hogy el sem olvasta az alkotmánybírósági határozatot és arra egyszerűsítette le a kérdést, hogy a múlt és jövő szabályai között van konfliktus, amiről senki nem tehet. Természetesen reméli, hogy minden probléma megoldódik előbb-utóbb.

Pali ennyit tud. Ezért csücsültette be abba a székbe Viktor.

Nem nagyon várható tőle több. Nem nagyon arányos a bérezése az általa nyújtott teljesítménnyel. Meg hát ugye ő is esküt tett: "...az Alkotmányhoz hű leszek..." . Ennek most éppen ennek az ellenkezőjét valósítja meg, hiszen a bíróság éppen azt mondta, hogy egy nem alkotmányosat alkottak a képviselő urak, ő meg erre vállat vont és kész.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr792409738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása