HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Sajnos igazam volt: Viktor = Rákosi 2.0

2010.11.28. 08:55 adótfizető

Most látszik milyen baj, hogy a járulékok egy részét munkaadói járuléknak definiáljuk (persze tévesen). Értelmezésem szerint minden járulék munkavállalói járulék, hiszen azt a munkavállaló termeli meg a munkavégzése által.

Amint ezt valaki megérti sokkal jobban megnézi majd, hogy mire mennek azok a járulékpénzek, amelyek létezésének sokan tudatában sincsenek, hiszen a nép butítása miatt azokat a bruttó fogalmába nem építették bele.

Viktor zsarol (ez a nemzeti együttműködés rendszere). Gabriella a nyugdíjszóvivője mindig annyit mond, amennyit neki is elmondanak. Fogalma sincs a rendszer működéséről, nem tanult matematikát és közgazdaságtant. Végzettsége: fõiskolai diploma, Vitéz János Tanítóképzõ Fõiskola valamint fõiskolai diploma, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Fõiskola.

(http://www.parlament.hu/kepviselo/elet/s322.htm)

Ez egy pancser banda. Rákosi szelleme kísért 2010-ben Magyarországon.

Természetesen nem hagyom magam zsarolni.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr292478268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bert 2010.11.28. 18:28:29

Én sem lépek vissza.
süti beállítások módosítása