HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Legyen Surányi a gazdasági miniszter

2011.02.05. 16:21 adótfizető

Kicsit gondban vagyok, hiszen tudom, hogy Matolcsy György Orbán Viktorna a jobbkeze. Mégis azt gondolom, hogy ötletbörzés rögtönzései és a tényekkel nehezen egyeztethető víziói nem szolgálják a közösség érdekeit. Tipikus példája ez annak, hogy egy bársonyszékhez való ragaszkodás ürügyén, a magánérdek mégis felülírja a közérdeket, pedig Peti azt mondta, hogy ilyen most nem lehetséges.

Valamikor év vége felé látszik majd, hogy nemhogy 400e új munkahely nem lesz a 4 év alatt, hanem 150e sem. Bár megjegyzem az eredeti ígéret 10 év alatt 1.000.000.-val több (nem állami) munkahelyről szólt. Na erre még Kádár elvtárs is húzná a száját.

Surányi viszont Matolcsyval ellentétben értelmes, tud rendesen dolgozni és megfontolt.

Ezek fontos erények és nagy szükség volna rájuk. Tudom persze, hogy a Matolcsy-féle vonatról nehéz leszállni, de lassan el kell kezdeni megpróbálni...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr692640362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bert 2011.02.06. 22:26:22

Bizonyos jólértesült pénzügyi körök pletykái szerint S. adta a tippet Viktornak az MNYP einstandra vonatkozóan.
süti beállítások módosítása