HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Sinkovics Ferenc nem szedi rendesen a gyógyszerét

2011.02.06. 17:32 adótfizető

Érdekes élményekkel gazdagodhat, aki fölös perceiben Széles Gábor szócsövét a Magyar Hírlapot nézegeti.

Sinkovics Ferenc kolléga (Magyar Hírlap) ugyanis azt állítja a "Rend következik" cikkében, hogy a magánnyugdíjpénztárban maradók potenciális terroristák:

"Nyilván szűkülne a százezres kör is, ha holnap az lenne az elvárás és a feladat, hogy neki kell repülni a Parlamentnek, egy trotillal megrakott Cessnával. De nyilván ezt is többen vállalnák."

Nekem ez a jól ismert bolsevik propagandát juttatja eszembe. A kommunikációs panel klasszikusnak mondható. Ellenségképet kell csinálni. A sok kulák elveszi a pénzt az államtól.

Az is lehet persze, hogy sokat ivott a szerző és nem nézték meg rendesen mit jelentet meg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr472642516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása