HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Miért nem lehet a gyerekek után szavazati jogot kapni a szülőknek?

2011.02.11. 08:55 adótfizető

A válasz igen egyszerű. A szavazás individuális cseleked azaz 1 ember fogja meg a tollat és írja be az X-et a megfelelő helyre.

Ha pedig 1 gyermek van egy családban, akkor ki dönti el, hogy melyik szülő szavazzon? Mi van, ha a szülők nem ugyanúgy szavaznának? És mi van, ha a gyerek megint másképpen akarna szavazni? Kezelhetetlen tehát az olyan eset, ahol páratlan számű gyermek van.

Esetleg az szavaz a gyermek nevében, aki először odaér? Vagy ketten szavaznak egyszerre és csak akkor érvényes az ilyen voks, ha ugyanarra szavaztak?

Kezelhetetlen és nevetséges helyzetek alakulhatnak ki. Kár ebbe belemenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr282653181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása