HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

A zárolás másik neve: Stabilitási Alap

2011.02.12. 10:51 adótfizető

Matolcsy Gyuri megijedt a januári államháztartási adatokat látva és azt csinálta, amit eddig mindenki szokott: zárolásokat készített elő. A különbség csupán annyi, hogy ezeknek nevet is adott: Nemzeti Stabilitási Alap. Félreértés ne essék. Ez nem valódi pénz, csupán egy logikai fogalom és csak annyit jelent, hogy ennyit nem lehet elkölteni, még akkor sem, ha a tényleges pénzmozgással járó kiadás csak később jelentkezne. Aztán majd év végén látjuk, hogy a bevételek alapján lesz-e pénz. Szerintem nem lesz. A márciusi államháztartási hiánynál már mindenki tudni fogja.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr322655535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása