HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Fradi: Kevin McCabe úr lépései

2011.02.17. 22:03 adótfizető

Érdekes események történtek Fradinál a múlt héten.

Az már korábban ismert volt, hogy McCabe úr számára nem túl jó üzlet a focicsapat pénzzel való táplálása. Az újdonság az volt, hogy fel szeretné számolni a céget, amely tulajdonolja a csapatot és mindezt jogutód nélkül. A Kubatov-vétó miatt ebből jogilag nem lett semmi, de de facto most az vezeti a céget, akit felszámolónak jelölt volna ki McCabe úr.

Félreértés ne essék, ha valaki nem akar pénzzel táplálni egy csapatok, akkor a magyar jogrend szerint erre nem kötelezhető, tehát mindenki szabadon eldöntheti, hogy akar-e focicsapatot finanszírozni vagy nem.

A kérdés most az, hogy jövő hónapban átutalja-e Kevin McCabe a "szokásos" havi 100 millió Ft-ot? Ha nem, akkor szavazástól függetlenül indul meg a felszámolás Kubatov ide vagy oda. Természetesen Kubatov Gáborék meg tudják venni a Fradi-t 1 Euróért, de havi 100 millát már nem tudnak utalgatni a pénzelésére, mint McCabe úr.

Én arra fogadnék, hogy Kevin nem fog utalni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr732669230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása