HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

A végkielégítések és visszafoglalkoztatások kultúrája

2011.03.04. 22:42 adótfizető

Járai Zsigmond jelentős (26.000.000 Ft) végkielégítéssel távozott a Jegybanktól legutóbb így a magyar állam közpénzeit jól megismerte közelebbről is. De most megint a Jegybanknál dolgozik, viszont a végkielégítést elfelejtette visszaadni.

"Az MNB ezzel kapcsolatban említésre érdemesnek gondolta, hogy "az FB elnöke és az FB Titkárság két munkatársa korábban a jegybank alkalmazottai voltak. 2007-2008. évi távozásukkor összesen csaknem 100 millió forintos végkielégítésben, illetve munkaviszonyuk megszüntetéséhez kapcsolódó egyéb juttatásban részesültek"."

Nem gondolom, hogy ez a követendő példa.

Természetesen nem Járai a csúcstartó, hanem Szász Károly:

Károly ugyanis 131.000.000 Ft-ot kapott, és Lázár Jánosnak köszönhetően itt természetesen szó sem volt "pofátlanul magas" összegről.

Pénz beszél.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr352711439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása