HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Láttunk már ilyet

2011.03.16. 23:47 adótfizető

Budai Gyulának mostanában sok dolga akad.

Szerepe igen egyszerű: le kell járatnia a politikai ellenfeleket, illetve bárkit, aki veszélyt jelenthet I. Viktor hatalmára nézve. Természetesen bűncselekmények is akadnak, amit senki sem vitat és ezek fontosak is, mert ezekhez kell keverni a politikai ellenfeleket.

A kelleri recept visszaköszön. Talán a baloldalon sokan bánják már, hogy példát adtak. A tanároknak azt tanítják az egyetemen, hogy a rossz példát sosem szabad megmutatni.

Nem lehet viszont szó nélkül elmenni a jobbos közpénzcsapolók mellett sem. Philip mester ügyesen csapolt magának zsetont nyom nélkül. Tiszta munka volt. Jó időben volt jó helyen.

Ha Zuschlag 6 évet kapott a sikkasztásért, holott nem is tartotta meg a pénzt, hanem az MSZP-t finanszírozta, akkor Philipnek mennyi év lenne méltányos?

Abban is van igazság, hogy minden népnek olyan vezetői vannak, amilyet megérdemelnek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr172746001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása