HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Minek ide OET-t?

2011.05.28. 00:39 adótfizető

"Megérett az idő egy új, a társadalom egészét lefedő, általános gazdaságpolitikai és szociális kérdéseket megvitató, konzultatív jogkörű tanácsadó testület életre hívására."

Matolcsy mesternek kényelmetlen lett az OET. Kitalálta, hogy könnyebb lenne megszüntetni és a szerepeket újradefiniálni, hogy ne kelljen már a minisztériumnak egyeztetéseket folytatni. Nem habozott.

Az új rendszerben ők csak, mint koordinátorok szeretnének jelen lenni a munka világát érintő vitákban. Minek ide egyeztetés, ha a nagyvezér is bemondhatja a frankót?

Remélem értjük. Én értem.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr782937882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása