HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Szükség van a Tom Lantos Intézetre?

2011.06.30. 21:50 adótfizető

Tom Lantost szimpatikus embernek tartottam. Következetessége különösen tetszett.

Azonban a róla elnevezett intézet létjogosultságát és a fenntartására elköltendő milliókat nem tartom indokoltnak. Nem hiszem, hogy egy ilyen intézettől a világon bárhol is erősebb lenne a demokrácia és ahol diktatúrák vannak ott majd pont egy ilyen intézet szavára hallgatnak. Kicsit talán egy emlékmű vagy szobor is ez az intézet, amely a szenátor úr munkásságának állít emléket. Ebben az olvasatban azonban kicsit célt tévesztettek az alkotóik, mert az emlékmű fizikai értelemben túl nagyra sikeredett.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr843028542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása