HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

A nemzeti csúcsról

2010.01.10. 12:44 adótfizető

Feri egyik (verbális) találmánya a Nemzeti Csúcs, amivel nyert pár hetet, tán egy hónapot is.  Emlékszem még arra, hogy Budai Bernadett milyen következetesem magyarázta, a reggeli műsorokban, hogy válság ide/oda 3 hét múlva összeül a Nemzeti Csúcs és akkor majd többet látunk. Láttuk. Most éppen az MDF szeretné összehivatni de ők sem tudják, hogy ki hívja össze. Miért nem tudják? Azért mert ilyen szervezet nem létezik. Nem tudjuk ki hívja össze, nem tudjuk ki választja meg a 3,5,10 perces monológ elmondására/felolvasására jogosult tagjait és azt sem tudjuk, hogy mit csinál. Jó lenne, ha a hatalom gya(ko)rlói legalább az Alkotmánnyal tisztában lennének, különben jönnek a faluparlamentek és a tanyatanácsok megint. Vicces.

A köztásasági elnők egyénként szokott ilyet összehívni a választás után, de annak az a neve, hogy Országgyűlés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr321660934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása