HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

A neoliberális gazdaságpolitika levét isszuk vagy valami más az ok?

2010.01.10. 13:53 adótfizető

Többször is elhangzik főleg az MSZP prominensei szájából (Szili Katalin, Szanyi Tibor és sokan mások), hogy hát kérem a neoliberális gazdaságpolitika a felelős az ország helyzetéért és végre baloldali fordulat kellene már. Ezt jól hangzik bizonyos rétegek számára csak az a baj, hogy nem igaz.

A tények inkább azt mutatják, hogy a felelőtlen állami kiadások rendszere vezetett ide, ami pont ellentéte a neoliberális elveknek. Melyek ezek a kiadások? 13.havi nyugdíj és barátai benne a közkedvelt gázártámogatás és sokak kedvence a gyulabérlet. Hol itt a neoliberalizmus?

Teccikérteni?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr891661087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonebear · http://cinca.blog.hu 2010.02.13. 18:36:49

Biztos ott van a neoliberalizmus, hogy bizonyos cégek kedvezményeket kapnak az államtól, mások meg nem. Én csak erre a "torzítatlan" és "szabad" versenyre tudok gondolni, amikor azt hallom, hogy itt neoliberalizmus van :)
süti beállítások módosítása