HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Hol vannak a programok?

2010.02.06. 17:49 adótfizető

Többen már észrevették, hogy egyik nagy (FIDESZ, MSZP) pártnak sincsen programja. Tényleg nincs. (Ha valaki azt mondja, hogy van, akkor tudni kell, hogy hol van, valamint azt is, hogy melyik pártkongresszus/választmányi ülés fogadta el.) A FIDESZ-nek azért nincs, mert enélkül is lehet nyerni és a konkrétumok kiadása csökkenthetné a szavazási kedvet. Az MSZP-nek pedig azért nincsen, mert azonnal meg lehetne kérdezni egy konkrét igéret kapcsán, hogy vajon miért nem csinálták meg 8 év alatt?

Ezek kellemetlen kérdések. Nem is szeretik őket. Marad tehát a szokásos demagógia, hogy majd mi megvédjük tőletek a nyugdíjasokat, meg a paneleseket és hasonlóak. Kicsit szánalmas, de ez a szellemi kapacitás sajnos csak ennyire képes, viszont bele lehet vele ülni egy Audi A6-ba jó eséllyel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr351734535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása