HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Széll Kálmán terv = minden évben 1 Bokros-csomag

2011.04.16. 21:21 adótfizető

Nehéz feladat előtt áll a kormány kommunikációs rendszere. A következő években, minden egyes évben egy Bokros-csomagnyi megszorítást kell megvalósítani és ezt nyíltan vállaltuk is Brüsszel felé, amely mint tudjuk Orbán Viktornak nem a főnöke.

Ez azt jelenti, hogy befelé ezerrel kell kommunikálni, hogy felpörög a gazdaság és minden szép és jó lesz hamarosan, kifelé pedig azt, hogy kőkeményen tartjuk a megszorításokat.

A legrosszabb az egészben, hogy semmi sem garantálja, hogy a gazdaságpolitika sikeres lesz, azaz, hogy lesz rengeteg munkahely és gazdasági növekedés.

Valószínűnek tartom, hogy Viktornak ezen gazdasági próbálkozása, amit a póker nyelvén "all-in"-nek lehetne nevezni, nem fog bejönni. Ekkor viszont valakinek illene elvinni a balhét, amire talán Matolcsy mester lenne a legalkalmasabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr682832070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása