HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Válasz Soltész Miklósnak

2010.01.31. 20:31 adótfizető

Soltész Miklós szerint Mesterházy Attila ma sem válaszolt a következő kérdésekre: miért vették el a 13. havi nyugdíjat?

Kedves Miklós!

A válasz erre a következő: azért, mert ez egy hitelből fizetett juttatás volt és már nem tudtak hitelt felvenni. Semmilyen gazdasági alapja nem volt ennek a juttatásnak. Ez a Feri baromsága volt. Itt ugye 200.000.000.000 Ft-ról van szó éves szinten. Gondolom Ön sem akarja etetni az embereket azzal, hogy hát ezt majd a FIDESZ visszaállítja? Kérem szóljon Schmitt Pálnak is, nehogy véletlenül elkezdjen megint a 14. havi nyugdíjjal kampányolni, mint a múltkor.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr261717926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2010.01.31. 22:32:23

Nem tudom, hogy miért kezelik úgy ezt a 13. havi nyugdíjat, mint valami évszázadok óta jelen lévő juttatást. Fogják fel úgy, hogy volt 7 év, amikor kaptak ilyet a nyugdíjasok és kész. Azért megy a sírás, hogy mennyit vettek el ezzel a nyugdíjasoktól, de azt már nem nézik, hogy ha megtartják, akkor mennyit vesznek el a fiataloktól.
süti beállítások módosítása