HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Vértesi Erőmű? Csukjuk már be, de azonnal!!

2010.02.01. 21:53 adótfizető

A Vértesi Erőmű 10 mrd Ft deficitet jelentett 2009-re és a 2010-es év sem lesz jobb:

"Igy elhangzott az is, hogy míg az erőmű önköltsége 90 euró/megawattóra, addig az itt termelt energiát 32 euróért értékesítik. Azaz, a sokak által kifogásolt szénfillér ellenére is jelenleg mintegy 60 euró/megawattóra a cég vesztesége, ami összességében 10 milliárdos deficitet jelent az idei esztendőre. " (http://www.vert.hu/sajto_090402_vert_jovo.htm)

A politikai lobbinak végre be kellene látnia, hogy ez nem megy. Ráadásul a megtermelt áram sem kell senkinek. Ha az erőművet kikapcsoljuk, akkor az áramellátásban nincsen semmi változás.

Nem tarthatnak el az adófizetők párszáz munkást egy értelmetlen tevékenységet megfinanszírozva. Ez a közröhej kategóriája. Ennél már az is jobb, ha azt a  10.000.000.000 Ft-t szétosztjuk a munkások között és még CO2-t sem termelünk.

Kedves Miniszterelnök Úr!

Nem lehetne ezt már becsukni? Tudom, hogy néhány szocialista képviselő húzná a száját, de mégis. Nem lehetne?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr901721325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása