HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Kovács László sem érti: demokatikus bal vagy szélsőjobb?

2010.03.27. 15:11 adótfizető

"A volt EU-biztos, az MSZP korábbi elnöke szombaton a Nyíregyházi Állatpark Zöld Piramisa előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: egyszerűbb viszont a választás, mint korábban, hiszen nem öt vagy hat, hanem csak két út, a demokratikus baloldal, illetve a jobbközép és a szélsőjobb programja közül kell választani."

 

Hát ez nem így van. A felvázolt 2 oldal egyike sem rendelkezik programmal. Az MSZP egyetlen kampányszlogenje, hogy szavazz ránk, mert a többiek rosszak. Ezt szokták negatív kampánynak nevezni. A FIDESZ meg nem tudjuk mit akar. Valószínű, hogy alapvető reformokat nem akar/mer megcsinálni, mert akkor meg fog erősödni a Jobbik, akinek csak az eddig alkalmazott Fideszes retorikát kell átvennie némi nemzeti felhanggal. A Jobbiknak sincsen gazdasági programja. Az, hogy minden turul lesz, még nem program.

Ők ennyit tudnak. Más szereplő kell. Szerencsére lehet mást is választani - bár a nagyobbak próbálták jogellenesen elgáncsolni a kicsiket. Ez is egyfajta politikai kultúrát mutat meg.

Tehát nem könnyű a választás: talán most a legnehezebb. Jó statégia lehet a következő:

1, NO MSZP, JOBBIK, FIDESZ.

2, Válasszunk egy bejutásra esélyes kispártot.

 

A vizitdíjas meg a 13.havi nyugdíjas rétegek valószínű a FIDESZ-re fogna szavazni. Ettől persze még nem lesz megint 13.havi  nyugdíj...

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr671872943

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: FIDESZ HÍVŐKNEK! 2010.03.28. 01:24:27

A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos „rendszerváltozás” után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot „élete főművének” tartó, magyar szár...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása