HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Köszönjük Bajnai Gordon! Tisztességes munka volt.

2010.05.15. 15:50 adótfizető

Kedves Bajnai Gordon!

Azt gondolom, hogy Ön és kormánya tisztességel dolgozott és ezért megilleti az elismerés. Én pár hibát láttam csak: pl az ingatlanadót rendesen meg kellett volna csinálni. A szocik keresztbefeküdtek neki, ez lett belőle. Nem hibáztatom miatta - kár, hogy nem írta le az elején arra a lapra, amit aláíratott velük. A krízisalapnál sem kellett volna lenyúlni a tisztességesen fizetők pénzét. Más hiba nem nagyon volt és nyilván intézményi reformot meg nem lehetett csinálni.

Köszönet mégegyszer! Történelmi tett volt.

Tényleg.

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr342005289

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legenda lett 2010.05.29. 08:55:24

Nekem valamiért az elmúlt hetekben folyamatosan Will Smith jut az eszembe Bajnai Gordonról.Több ponton is erősen sántít persze a hasonlat - ha jól belegondolok, tulajdonképpen valószínűleg az életkorukon kívül az égvilágon semmiben sem hasonlít egymásr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása