HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

A Déli Áramlat

2010.08.17. 22:22 adótfizető

Nemrég megváltozott a kormánypárt álláspontja a Déli Áramlat nevű gázvezeték ügyében. Akkoriban, amikor a szerződéts megkötötte a magyar állam Viktor árulásról beszélt és kilátásba helyezte annak felmondását, merthogy az oroszok már a spájzban vannak. Lehet, hogy most már szóltak neki, hogy ez talán nem rossz üzlet, ha már pl a osztrákok is benne vannak. De ellenzékből persze másképpen szoktak beszélni.

Hát igen. De a Nabucco csak nem akar megépülni, mert senki sem akarja a pénzét kockára tenni egy bizonytalan vállalkozás kedvéért. Az igények 2 vezetékre is elegendőek lennének a gáz azonban úgy tűnik nem. Az idő az oroszoknak dolgozik. Ha a Nabucco csak papírok szintjén fog létezni még pár évig, akkor a piac (betápláló országok) elvesztik a bizalmaukat benne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr572229188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása