HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Miért nem lesz izraeli-palesztin béke?

2010.03.14. 22:12 adótfizető

A probléma megoldása és a patthelyzet oka meglehetősen egyszerű. Azért nem lesz béke és megállapodás, mert Izraelnek ez nem érdeke. Pont. Sokkal inkább érdeke a de facto megőrzése és a megszállt területek fokozatos betelepítése.

Tudja ezt persze mindenki. Amerika néha megdorgálja őket, aztán meg egyből közli, hogy persze Izrael a legnagyobb barátja. Ennyi.

Továbbra is várható tehát az építkezések folytatása Kelet-Jeruzsálemben, akár tetszik akár nem. A kompromisszumképesség abban merülhet ki, hogy esetleg hajlandóak lesznek kicsit lassabban építkezni.

"A jeruzsálemi építkezés folytatódni fog, miként az elmúlt 42 évben történt."

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr141839920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása