HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Néha Viktor is téved: az MKP be sem jutott a szlovák választásokon

2010.06.13. 19:59 adótfizető

Már meg is van az elkapkodott magyarságpolitika első eredménye.

Viktor szövetségese az MKP, aki mellett rendesen kampányolt is, nem jutott be a szlovák parlamentbe. A másik magyar vonatkozású párt, akivel Viktor nem volt hajlandó tárgyalni, viszont ott lesz.

Érdekesek az adatok: az állampolgársági törvény módosítása előtt még stablian befutónak mérték az MKP-t. Csakhogy az módosítás után, már nem voltak annyira népszerűek és több szlovák választó vett részt a választáson, mint arra számítani lehetett. Még a magyarság sem állt egységesen melléjük.

Németh Zsolt persze menti amit lehet: "...készek vagyunk a tárgyalásra...a szlovák kormánnyal..."

De miről is?

Esetleg visszavonják az állampolgársági törvény módosítását?

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr52079106

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Németh: Nem felelős a magyar kormány az MKP-ért 2010.06.15. 19:04:02

Németh Zsolt külügyi államtitkár szerint a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) választási vereségéért semmilyen felelősség sem terheli a magyar kormányzatot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása