HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

A nyugdíjlopás előzménye - ezen múlt

2010.10.16. 10:04 adótfizető

A magánnyugdíjpénztári befizetések régen úgy történtek, hogy a munkáltató átutalta a kérdéses összeget a magánnyugdíjpénztárnak és a megjegyzés rovatban feltüntette az azonosítóját a delikvensnek.

Az állam bácsi pár éve azonban változtatott és azt mondta, hogy tessék az APEH-nek utalni és onnan lesz majd tovább utalva, biztos ami biztos. Az intézkedés célja az volt, hogy ne lehessen megspórolni a járulék kifizetését és hamar tudja az APEH, ha valamelyik munkáltató nem fizet.

Sajnos azonban ennek az lett a következménye, hogy az állam bácsi rá tudja tenni a kezét a pénzre.

Azt hiszem most ismét bebizonyosodott, hogy alkalom szüli a tolvajt. Túl nagy volt a kísértés és Viktor nem tudott neki ellenállni.

Peti és Viktor azonban nem mondott igazat:

"Az állam nem utalja át a pénztáraknak a ..." mondat helyett az "Az állam nem utalja tovább a pénztáraknak a ..." mondat lett volna a helyes.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr332375464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása