HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

75.000 Ft és nyugodjatok békében

2010.01.31. 17:29 adótfizető

Mesterházy Attila folyamatosan adagolja a nyugdíjasoknak az ígéreteket. Lényegében minden hétre van egy új. Kb még 10-15 fog jönni, lehet nyugodtan sorszámozni is őket. Megint be lehetne dobni az új tulajdonosi programot. Szóval van még mozgástér.

A lényeg persze az, hogy az államnak nem ez a dolga. Ez a szociális segély terepe, de nem hiszem, hogy minden nyugdíjas szociális segélyre van utalva.

Hamarosan egy új fogalommal is megismerkedünk, nevezetesen a nyugdíjkorhatárt elért, de nyugdíjjogusultságot nem szerzett polgáréval. Nevezzük őket kvázi-nyugdíjasoknak, hiszen előtt-utóbb Attila vagy Viktor állampolgársági alapnyugdíjat fog ígérni nekik. Lesznek vagy egy millióan is.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr201717439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása