HTML

teccik-erteni

Sorra veszem az közélet és az állam működésének zavarait és javaslatot teszek egy normálisabb működésre. Remélem sokak számára kiderül, hogy ebben az országban miért nem tudunk európai módon közszolgáltatásokat biztosítani és mi erre a megoldás.

Friss topikok

Linkblog

Réthelyi miniszter úr sem érti...

2010.12.11. 10:32 adótfizető

"A nyugdíjreform értelme az, hogy a nyugdíj céljára befizetett járulékokból történjen a nyugdíjak kifizetése, vagyis olyan egyensúlyi helyzet jöjjön létre, hogy ne kelljen kormányzati forrásokból a rendszert támogatni - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Réthelyi Miklós, aki hozzátette: ennek ügyében már több lépést is megtett a kormány." /Ez a svéd rendszer mellesleg -> lásd Varga Mihály szerencsétlenkedése a választások idején/

Csak ott van a baj, hogy aki látta a magyar korfát, azaz a kor szerinti eloszlását a népességnek, az pontosan tudja, hogy ez megvalósíthatatlan vagy esetleg törpenyugdíjakat (egyennyugdíjakat) kell kiosztani. Ez valami olyasmi lesz, mint a jegyrendszer a háború idején.

Erről nem beszél senki, ami természetesen nem véletlen. Mert kit érdekel, hogy mi lesz ebben az országban 25 év múlva?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etelkozbol-jottunk.blog.hu/api/trackback/id/tr552508475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása